Generální partner
Světlý režim
26. srpen 2010

Vladimír Mišinský: V zápase si musíme pomáhat

Na střelecké umění Vladimíra Mišinského budou v nedělním zápase spoléhat karvinští fotbalisté.

Po nepovedeném utkání s Vlašimí budou mít fotbalisté Karviné reparát před vlastním publikem. Výhrou se chtějí fanouškům MFK OKD omluvit za sobotní výpadek. „Jsme si vědomi, že se nám minulý zápas nepovedl. Vše jsme si v kabině vyříkali a udělali za tímto propadákem tlustou čáru. Nyní se již soustředíme na nedělní duel s Kladnem, které chceme porazit. Výhra bude nejlepší omluvou pro naše skvělé fanoušky,“ říká útočník Karviné Vladimír Mišinský.

Vysoká prohra zacloumá každým mužstvem. Neovlivní čtyřgólová nadílka výkon našeho týmu? „Samozřejmě, že s psychikou hráčů to určitě zamává. Ale jsme profesionálové, tak bychom to měli zvládnout. Připravujeme se poctivě na další zápas a kohokoliv pošle trenér na hřiště, ten odvede stoprocentní výkon,“ slibuje Vladimír Mišinský.

Dosavadní nejlepší střelec Karviné si je vědom síly exligového Kladna: „V kádru mají plno zkušených borců, kteří hráli první ligu. Navíc doplnili tým mladíky, kteří se budou chtít ukázat v dobrém světle. Neočekávám tedy snadný zápas. Ale povinnost velí vyhrát.“

V minulém ročníku se náš střelec trápil, letos mu to však padá do brány. Je to změnou herního stylu? „Mně je úplně jedno, jakým herním stylem se prezentujeme. Já to neřeším. Trenér ví, jaké rozestavení je pro nás dobré, a my plníme jeho pokyny. Máme odehrány čtyři zápasy, z nichž dva nám vyšli skvěle. Myslím si, že jsme měli na to, abychom porazili i Duklu Praha. Jen v jediném utkání jsme vybouchli,“ hodnotí dosavadní zápasy Vladimír Mišinský.

O tom jaký recept by měl na soupeře platit, či čeho bychom se měli vyvarovat, o tom má náš kanonýr jasno: „V prvé řadě se musíme vyvarovat chyb. Musíme se snažit hrát na nulu, a my vepředu určitě nějaký gól vstřelíme. Také si v zápase musíme pomáhat. Jen tak budeme úspěšní.“

Před hráči je perných šest dnů. Nejprve se v neděli představí na vlastním hřišti v duelu s Kladnem, ve středu odcestují do Uničova k pohárovému utkání, a náročný týden završí zápasem v Sezimově Ústí. „Věřím, že vítězství nad Kladnem nás nakopne k dobrým výsledkům. Já osobně jsem raději, že se hraje i ve středu. Zápas je lepší než trénink. Když nám vyjdou tyto utkání, tak se dostaneme do psychické pohody,“ uzavírá Vladimír Mišinský.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo