Generální partner
Světlý režim
30. srpen 2010

Béčko se posunulo na čtvrté místo

Karvinská juniorka prozatím kráčí 1.A třídou bez porážky. První výhra je dokonce vynesla na průběžné čtvrté místo, kdy na vedoucí trio Stonava – Horní Suchá - Šenov ztrácí pouhý bod.
MFK Karviná
sobota 28.8.2010
3:1
(2:1)

Diváci: 50
FK Stará Bělá
Švrčina - Blaha, Janík, Zielonka (65. Ruisl) - Knötig - Večeřa, Koutný, Zahatlan, Žebrok - Zoller, Wojaczek (46. Papcún, 80. J. Pacanovský)
Branky: 40. a 42. Zoller, 72. Večeřa – 26. Stařičný
Rozhodčí: Poledník - Švec, Galásek

Komentář

Po dvou remízách chtěli karvinští fotbalisté poprvé naplno bodovat. Nečekal je však snadný úkol. Stará Bělá totiž disponuje kvalitními hráči, z nichž si někteří zahráli i první ligu. Ovšem hra na jednoho hrotového útočníka ostravským nesvědčila. Díky tomuto pasivnímu rozestavení se hosté dostávali pod tlak a jen sporadicky navštěvovali obrannou polovinu Karviné.

Přesto to byli paradoxně Starobělští, kteří se ujali vedení. Rohový kop a lá Žilina umístil hlavou do sítě nejstarší hráč na hřišti Vlastimil Stařičný - 0:1.

Do té doby mdlá hra domácích nabrala větších obrátek. Tým Sokola najednou nevěděl, kde mu stojí hlava. A po akci ze 40. minuty bylo vyrovnáno. Zoller si v klidu počkal v malém vápně na přihrávku a hned vzápětí se mohl jít radovat se svými spoluhráči – 1:1.

A než se šlo do šaten, stačil ten samý hráč otočit výsledek. Po rychlém brejku, kdy se kličkou zbavil obránce, obstřelil technickou střelou gólmana a rázem to bylo – 2:1.

Druhý poločas se hrálo jen na jednu bránu. Hostům začali odcházet síly a zlepšená hra po křídlech začala přinášet šance. Jenže nedůraz v osobních soubojích a špatná koncovka nahrávala Staré Bělé. Nevyzpytatelné jednogólové vedení tak vydrželo až do 72. minuty. Zoller si udělal z obránců slalomové branky a posléze přihrál zcela nekrytému Večeřovi, který si připsal na své konto první branku za muže – 3:1.

Naší juniorku čekají dva zajímavé duely během dvou týdnů. Nejprve zajíždí náš tým do Horní Suché, kde bude chtít smazat jednobodovou ztrátu na svého soupeře. Utkání s místním Deposem se odehraje tuto sobotu od 17:00 hodin. O dva týdny později se na našem stadionu představí celek Šenova, který v minulém ročníku postoupil společně s naším týmem do 1.A třídy. Zápas má stanovený úřední začátek na sobotu 11. září. Úvodní hvizd rozhodčího se na stadionu Kovony rozezní v 17:00 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo