Generální partner
Světlý režim
12. únor 2011

Exhibice juniorky.

V exhibici se proměnilo další přípravné střetnutí karvinské juniorky. Ta si poradila na hřišti Frýdku – Místku s domácím béčkem, které rozstřílela vysoko 8:0.

Frýdek – Místek „B“ – MFK OKD Karviná „B“ 0:8 (0:5)

Branky MFK OKD Karviná: 6., 14., 30. a 63. Káňa, 5., 38. a 81. Lipovský, 80. Janík z penalty

Sestava MFK OKD Karviná: Brauneis – Večeřa, Zielonka, Blaha (46. Pacanovský), Žebrok (46. Bielan) – Koutný, Janík, Wojaczek (46. Korč), Kubiena – Lipovský, Káňa

.

Celý duel byl prakticky rozhodnut po první čtvrthodině. V ní si naši hráči vybudovali tříbrankový náskok, který postupem času navyšovali.

Již v páté minutě se do listiny střelců zapsal Lipovský, který využil zaváhání gólmana při rozehrávce, obral ho o míč a pohodlně skóroval – 0:1.

Poté přišly velké chvíle Káni, jemuž stačilo dvacet čtyři minut na vstřelení čistého hattricku. Všechny góly padly jako přes kopírák, kdy náš útočník využil děr v obraně a postupoval sám na brankáře.

Do poločasu se ještě trefil Lipovský a karvinští již vedli 0:5.

Do druhé půle udělal trenér Bernady několik změn. Za zmínku stojí návrat „pardála“ Marka Bielana, jenž bude na jaře dirigovat obrannou řadu. V dnešním zápase si vyzkoušel několik ostrých soubojů, které s přehledem zvládnul a dal všem najevo, že bude plnohodnotnou posilou.

Další branka, celkově už šestá, padla v 63. minutě. Na rohový kop si naběhl Káňa a místo hlavičky zvolil zakončení zády, čímž překvapil frýdeckého gólmana.

Deset minut před koncem došlo k faulu v pokutovém území a Martin Janík s přehledem proměnil penaltu – 0:7.

O minutu později se snesl centr z pravé strany na kopačky Lipovského, který také završil v tomto utkání hattrick – 0:8.

„Střetnutí jsme začali velmi dobře a po patnácti minutách jsme vedli vysoko 3:0. Dokázali jsme využít chyb soupeře a po celý zápas jsme byli lepším týmem. Herní převaha byla výrazná, lépe jsme se pohybovali, a kombinačně jsme Frýdek převyšovali. V obranné fázi jsme domácím nic nepovolili a s přehledem si pohlídali čisté konto. Těší mě i produktivita útočníků, kteří se podíleli na sedmi brankách. S dnešním výkonem jsem spokojený,“ okomentoval průběh zápasu trenér juniorky Tomáš Bernady.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo