Generální partner
Světlý režim
17. duben 2011

První jarní ztráta

Dvougólový náskok prohospodařila juniorka Karviné ve Staré Bělé. Dramatické utkání nakonec skončilo remízou 3:3.
FK Stará Bělá
sobota 16.4.2011
3:3
(1:2)

Diváci: 100
MFK Karviná
Kotrla – Večeřa (61. Žebrok), Suchý (58. Zahatlan), Horváth, Pacanovský – Koutný, Ruisl, Janík, Kubiena – Opic, Káňa (56. Lipovský)

Branky MFK OKD Karviná: 7. a 79. Opic, 21. Koutný

Komentář

Do zápasu vstoupil aktivněji náš tým. O první vzruch se postaral Pacanovský, který po rohovém kopu orazítkoval tyč domácí brány.

Neuběhly ani dvě minuty a karvinští opět zahrozili. Kubiena vyslal svou přihrávkou do brejku Opice, který se nerozpakoval a přesnou přízemní střelou otevřel skóre utkání – 0:1.

Ve 21. minutě vysunul Ruisl do křídla agilního Opice a ten milimetrovým centrem našel Koutného, jenž z první napálil míč za záda gólmana – 0:2.

O pár chvil později se ve stoprocentní šanci opět ocitl Opic, ale jeho střelecký pokus se štěstím zastavil brankář Staré Bělé.

Stejný hráč dostal příležitost k zahrání přímého kopu z velice slibné vzdálenosti. Gólové střele chyběly jen centimetry, jelikož se míč odrazil od tyčky zpátky do pole.

A právě v těchto chvílích se rozhodovalo o osudu utkání. Kdybychom zvýšili stav na 0:3, bylo by o vítězi rozhodnuto. Jenže místo uklidňujícího gólu přišla branka v naší síti. Ve 29. minutě zvolili domácí dlouhý nákop ze své půlky směrem dopředu, Horváth celou situaci podcenil a domácí útočník uháněl sám na bránu. Ve finální fázi si všiml vybíhajícího Kotrly a lobem ho překonal – 1:2.

Ani vstup do druhého poločasu nebyl z naší strany ideální. Hned v 52. minutě se situace opakovala. Horváth chyboval při pokrytí útočníka, ten se kolem něho prosmýknul a opět obloučkem přehodil Kotrlu – 2:2.

Vrátit Karviné vedení mohl kapitán Martin Janík, který si naběhl na přímý kop Koutného, ale potřetí v zápase se chvěla branková konstrukce domácího celku.

Hráči MFK OKD se přece jen dočkali gólové radosti. Jedenáct minut před koncem byl za půlící čarou brutálně faulován Kubiena, rozhodčí ponechal výhodu a Martin Opic si to nejkratší cestou zamířil k vápnu. Na jeho hranici se opřel do míče a jeho dělovka pod břevno musela potěšit fotbalového fajnšmekra – 2:3.

Vrchovatý kopec smůly si karvinští vybrali v nastaveném čase. Po rohovém kopu vznikla v našem pokutovém území „trma – vrma“ a Stará Bělá snad napočtvrté protlačila balón do sítě – 3:3.

Napravit zaváhání bude chtít juniorka v dalším zápase s Horní Suchou. To se odehraje v sobotu 23. dubna na umělé trávě Městského stadionu v Karviné – Ráji. Začátek utkání je v 16:00 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905