Generální partner
Světlý režim
23. duben 2011

Utkání juniorky s Horní Suchou skončilo bez branek

Kdo po podzimní výhře 7:2 očekával podobný výsledek, musel být zklamán. Přestože si náš tým udržoval po celý zápas převahu, nepodařilo se mu na hostující obranu ani jednou vyzrát.

První velká šance utkání přišla až po půlhodině hry. Do té doby se hrálo jen mezi šestnáctkami, a pokud se někdo odhodlal k zakončení, nevedlo to k žádnému vážnějšímu ohrožení branky. O vzruch se postaral až Timp, který připravil o míč obránce, naservíroval ho do strany Koutnému a ten střelou na první tyč protáhnul gólmana.

Ve 37. minutě pronikl do vápna Kubiena, a po kontaktu s hostujícím zadákem se dožadoval pokutového kopu. Rozhodčí Bělunek byl však proti a zcela oprávněně udělil našemu záložníkovi žlutou kartu za nesportovní chování.

Další obrovské příležitosti zahodili hráči Karviné v samotném závěru první půle. Nejprve z levé strany načechral balón do vápna Knötig, a obrana Deposu ho s vypětím všech sil odvrátila na rohový kop. Tuto standardní situaci zahrával Pacanovský a přímo z rohu orazítkoval tyč. Míč se vzápětí odrazil k volnému Kubienovi, jenž místo technické střely do prázdné brány volil tvrdou ránu, která zamířila vysoko nad břevno.

Tisíciprocentní gólovku spálil v poslední minutě Gonda, který se opřel do rány z hranice jedenácti metrů a pouze nastřelil gólmana.

I ve druhé půli měl více ze hry náš celek. Jenže veškeré snažení vázlo na koncovce. Dvakrát hlavičkující Káňa špatně seřídil mířidla a jeho pokusy skončily mimo. To samé se dá říct i o hlavičce Horvátha, který se v závěru zápasu posunul z obrany do útoku. Stejně neúspěšně si počínal i Ruisl, který v jasné tutovce selhal, a jeho střela o velký kus minula hostující svatyni.

Horní Suchá si tak na své konto připsala nečekanou, ale velice cennou remízu. Kdežto náš tým musí po dvou zaváháních konečně zabrat.

V dalším střetnutí již půjde o mnoho. Karvinští zajíždí na půdu lídra soutěže, který má tříbodový náskok. Utkání v Šenově se odehraje v sobotu 30. dubna od 16:30 hodin.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo