Generální partner
Světlý režim
30. prosinec 1899

MFK Karviná

MFK Karviná
FC Hlučín
neděle 11.9.2011
0:3
(0:1)

Diváci: 0
MFK Karviná
Ciupa - Všetička, Michailidis, Dostál, Hujo - Chloň (36. Bolec), Štěrba (37. Zeisberger), Poštulka, Břevčinský - Lingr, Egri
Branky MFK OKD Karviná U14: 7. 37. a 42. Egri

Komentář

Hodnocení trenéra Aleše Hujíka: "Dalším utkáním v sezoně byl zápas v Hlučíně. Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, ale hráči, kteří je nahradili, se svých úloh ujali velice dobře. Díky nasazení, bojovnosti a aktivní hře v obraně i v útoku jsme odehráli kvalitní utkání a zaslouženě vyhráli. Protože jsme věděli, že Hlučín má kvalitní tým, který inkasoval jen jednu branku a sám 25 branek vstřelil, chtěli jsme soupeře atakovat už při rozehrávce na jejich polovině, vytvářet tlak na hráče s míčem, a tím je nutit k chybám. Nám to mělo umožnit získávání míčů v prostorách blízko soupeřovy brány a tím zvýšení šance na vstřelení gólu."
"To se nám po většinu zápasu dařilo. Prvním momentem této snahy byl gól v 7. minutě utkání. Brevčinský po odebrání míče soupeři poslal pas na Egriho, ten si jej zpracoval, obešel v rychlosti tři protihráče, udělal kličku i gólmanovi a do prázdné brány vstřelil první gól. Celý poločas jsme hráli aktivně a vytvářeli si šance, které jsme bohužel nevyužili k navýšení náskoku. Navíc jsme soupeře nepustili do jediné střelecké pozice."
"Do druhého poločasu jsme vstoupili se změněnou taktikou, protože nás první poločas stál hodně sil a na lavičce seděli jen dva hráči do pole. Obranu jsme více zatáhli do střední části hřiště s občasným napadáním v blízkosti soupeřovy brány. Přesto se nám úspěšně dařilo narušovat rozehrávku soupeře. Výsledkem bylo vstřelení druhé branky ve 37. minutě. U soupeřovy šestnáctky jsme získali míč. Egri přihrál Poštulkovi, ten mu míč vrátil do pokutového území a Egri vstřelil gól. Třetí branka padla ve 42. minutě. Míč po rohu soupeře brankář Ciupa stáhl do své náruče, bleskově dlouhým výkopem našel připraveného Egriho, který si poradil s obránci na zádech, uvolnil se a přesnou střelou zkompletoval hattrick. Do konce utkání jsme měli ještě několik slibných příležitostí, ale branka se z nich nepadla."
"Kluky musím pochválit především za předvedenou hru, což je výsledkem jejich výborné práce v tréninku od počátku letní přípravy. Jsem moc rád, že se potvrdila kvalita i těch hráčů, kteří dříve nedostávali tolik příležitostí jako jiní a velmi dobře obstáli proti tak silnému soupeři, kterým mužstvo Hlučína bezesporu je."
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo