Generální partner
Světlý režim
30. prosinec 1899

MFK Karviná

MFK Karviná
FK Třinec
sobota 24.9.2011
0:7
(0:7)

Diváci: 0
MFK Karviná
Ciupa (35. Jóba) - Všetička (40. Zeisberger), Michailidis (35. Ligocký), Dostál, Hujo (35. Břevčinský) - Štěrba, Poštulka, Lingr, Chloň (35. Jaworski) - Jaworski, Egri (45. Berešík)
Branky MFK OKD Karviná U14: 5. a 27. Jaworski, 7. a 11. Poštulka, 25. a 33. Štěrba, 30. Egri

Komentář

Hodnocení trenéra Aleše Hujíka: "Domácí mužstvo Třince bylo silnějším soupeřem než celek z Uničova. Na jeho kvalitě bylo znát, že se pohybuje ve vyšších patrech tabulky. Po většinu prvního poločasu jsme kontrolovali hru a v celku úspěšně kombinovali na půlce soupeře. Soupeř měl jen jedinou střelu na bránu a to byl jediný moment v utkání, kdy mohl vstřelit gól. Po chybě naší obrany šel třinecký útočník sám na bránu. Ale brankář Ciupa včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a výborným zákrokem střelu soupeře zlikvidoval a uhájil čisté konto. Kluky jsme nabádali, aby se snažili rozhodnout zápas co nejdříve. Zároveň jsme je upozorňovali na velkou přemotivovanost, která nám svazovala nohy v prvních 10ti minutách v předchozím zápase s Uničovem. Hráči si vzali naše slova k srdci a to se projevilo už v 5. minutě utkání. Po pěkné kombinaci na pravé straně se dostal k míči Egri, který přesným centrem do malého vápna našel Slawomira Jaworskeho , který se hlavou nemýlil. V 7. minutě po našem autu na levé straně a následné rychlé kombinaci se opět dostal míč k Egrimu. Ten se uvolnil v pokutovém území a přesnou přihrávkou po zemi našel rozběhnutého Poštulku, který střelou ze 14ti metrů překona soupeřoval brankáře podruhé. V 11. minutě to bylo 3:0. Po rohu Lingra se míč dostal k Michailidisovi, který zakončil hlavou. Jeho zakončení bylo zblokováno, ale pohotový Poštulka dopravil míč za gólmanova záda. Ve 25. minutě utekl po levé straně S. Jaworski . Přes celé pokutové území přihrál rozběhnutému Štěrbovi, který zvýšil vedení na 4:0. Další gól se nám podařilo vstřelit ve 27. minutě. Lingr rozehrával standartní situaci z levé strany. Jeho rozehraný míč si našel S. Jaworski, který s přehledem zakončil. Ve 30. minutě se na pravé straně zbavil soupeře Lingr. Vběhl do šestnáctky a přesným centrem našel Egriho, který hlavou skóroval. Ve 33. minutě se nám podařilo vstřelit ještě jednu branku a jak se později ukázalo, tak bohužel poslední v tomto utkání. Egri na levé straně v pokutovém území obešel obránce. Z brankové čáry přihrál mezi malé vápno a značku pokutového území. Do tohoto volného prostoru si naběhl Štěrba, který ve skluzu střelou o tyč nedal gólmanovi šanci."
"Do druhého poločasu jsme za rozhodnutého stavu vstupovali s několika změnami v sestavě. Nutno podotknout, že se již nehrálo z naší strany v tak vysokém tempu jako v poločase prvním. I když jsme měli častěji míč na kopačkách, naše mezihra vázla a soupeři jsme tím umožňovali přechody do rychlých protiútoků, často i v přečíslení. Soupeř těchto možností nevyužil a prakticky nevystřelil na branku. My sami jsme se do brankových příležitostí dostávali složitěji a navíc jsme tyto situace špatně řešili. Proto utkání neskončilo větším rozdílem. Kluky musím pochválit především za výkon v prvním poločase. V defenzivě jsme předváděli naši typickou nátlakovou hru a v ofenzivě byl z mužstva cítit hlad po gólech."
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo