Generální partner
Světlý režim
13. duben 2014

Rezervní celek získal na jaře první bod

Až ve čtvrtém jarním duelu si svěřenci Jana Pejši připsali do tabulky první bod. O ten se svou brankou zasloužil David Ryšavý, když v 73. minutě vyrovnal na konečných 1:1 v Přerově s místní Viktorií.
Přerov
sobota 12.4.2014
1:1
(0:0)

Diváci: 100
MFK Karviná B
Švéda – Dostál, Hrabal, Netopil, Zimčík – Václavíček – Kyselák, Mika, Hrušák, Koutný (82. Bernard) – Mrázek (63. Zaoral).
Dočekal - Kurz, Zielonka, Kloda, Nowinski - Siekiera, Taraba - Derík (62. Molnári), Koutný, Procházka - Ryšavý.
Branky: 48. Kyselák - 73. Ryšavý
ŽK: Kyselák, Václavíček - Procházka, Taraba, Siekiera, Ryšavý
Rozhodčí: Dohnálek

Komentář

Mladý rezervní karvinský celek odcestoval do Přerova bez jediného hráče A-týmu, a tak si trenér Pejša pomohl dvěma stabilními členy kádru ligového dorostu U19 - Martin Kurzem a Adamem Procházkou.

V prvním poločase se neurodila žádná branka, přestože si oba týmy několik šancí vypracovaly a domácí byli herně lepší. Na straně hostů zahrozili Adamové Procházka s Tarabou. Druhý jmenovaný dokonce trefil tyčku. Vstup do druhé půle už byl o poznání horší. „Opět jsme se nevyvarovali chybičky, kterou přerovští fotbalisté potrestali a šli krátce po pauze do vedení. Ale v 73. minutě nám to gentlemansky vrátili,“ prohodil už s mírným úsměvem trenér Pejša.

Málo vídanou chybu totiž udělal domácí gólman Švéda, který hluboko v poli nezkrotil zpětnou přihrávku svého spoluhráče a David Ryšavý snad z třiceti metrů trefil odkrytou bránu a vyrovnal. „Přitom náš gólman je velice spolehlivý. Špatně bylo, že jsme vůbec vraceli míč dozadu,“ neskrýval naopak zklamání domácí trenér Švehlík.

Do konce utkání se už ani jednomu celku nepodařilo skórovat, a tak zápas skončil remízou 1:1. „Dočkali jsme se na jaře prvního bodu a všem se ulevilo. Oba týmy měly několik příležitostí k více než jedné brance, ale nepodařilo se. Konečná remíza je asi zasloužená,“ prohlásil po utkání trenér béčka Jan Pejša. Nyní na rezervu čekají dva domácí duely v řadě. V sobotu 19. dubna dorazí Brumov a v neděli 27. dubna Otrokovice. „To budou klíčová utkání, která musíme zvládnout,“ dodal Pejša.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905