Generální partner
Světlý režim
14. červen 2024

B-TÝM: Nezasloužená třígólová prohra v Blansku!

V premiérové sezoně ve třetí lize končí Karvinští šestí! Rozhodla o tom jejich prohra na hřišti Blanska - všechny góly padly v posledních jedenácti minutách.
FK Blansko
pátek 14.6.2024
3:0
(0:0)

Diváci: 285
MFK Karviná B
Schovanec - Brzóska, Vavřík, Skruhyn, Motyčka - Kauan Marlon, Zdunek (56. Desmond) - Jurga, Graf, Byrtus (56. Alokhin) - Baumgartner.
Branky: 79. Studený, 83. Sedlák, 88. Tulajdan
ŽK: Porč, Studený - Baumgartner, Byrtus, Brzóska
Rozhodčí: Mayer

Komentář

Hosté vyběhli v Blansku opět s hráči dorosteneckého věku a nevedli si vůbec špatně. Byli lepší, získávali míče, napadali domácí Blansko, ale to nejdůležitější jim nešlo – proměnit šanci v gól byl problém. Domácí v první půli neměli vyloženou šanci, Karvinští si jich v průběhu celého utkání vytvořili hned několik včetně dvou nájezdů na brankáře. A trefili i břevno. 

Domácí Blansko v poločase sáhlo hned ke všem pěti možným střídáním, ale dlouho byl stav stále bezbrankový. Rozhodlo se v závěru. Chybující hostující mladíci inkasovali první laciný gól po rychlé a zbrkle rozehrané standardní situaci. Po prohraném souboji pak domácí šli do nijak extrémně rychlého brejku a po přihrávce na malé vápno padl první gól, který utkání rozhodl.

Hosté se nezmohli na odpověď a projevila se na nich i únava. Čtyři minuty po prvním inkasovaném gólu přišel druhý – po centru na zadní tyč tam zůstal osamocený Sedlák a poradil si. A poslední třetí gól padl opět po rychlém brejku a chybě hostů z blízka.   


Ohlasy trenérů

Trenér Čestmír Kročil: „Tak vysoko jsme si prohrát určitě nezasloužili. Rozhodl první gól, pak nám došly síly. Sami jsme neproměnili čtyři gólovky a jedeme domů s prázdnou.“

Rozhovory Rozhovory
po 1.7. | redakce

Rajmund Mikuš: EURO vyhraje Španělsko

Slovenský (spíš) záložník rozhodl sobotní duel ve Stonavě proti GKS Tychy. Po utkání mluvil o prvním týdnu přípravy, novém trenérském týmu, dovolené i evropském šampionátu.

so 22.6. | redakce

VIDEO: První rozhovor s novým koučem Martinem Hyským

Patnáctiminutové interview před zahájením letní přípravy s trenérem Martinem Hyským. Probráno bylo plno témat...

út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo