Generální partner
Světlý režim
5. září 2010

Juniorka dotančila k vítězství

Souboj druhého týmu se čtvrtým přinesl gólové hody. Konečný výsledek 2:7 pro juniorku Karviné hovoří za vše.
Horní Suchá
sobota 4.9.2010
2:7
(2:5)

Diváci: 50
MFK Karviná
Stach - Blaha (46. Pacanovský), Janík, Zielonka,Večeřa - Koutný, Kubiena, Zahatlan, Žebrok - Zoller (46. Wojaczek), Milosavljev
Branky MFK OKD Karviná: 11. a 27. Zoller, 3. Janík, 25. Zielonka, 45. Milosavljev, 80. Kubiena, 82. Wojaczek

Komentář

Již ve druhé minutě měl domácí gólman velké problémy s tečovanou střelou, kterou s velkými obtížemi vyrazil na rohový kop. A po něm se již karvinští poprvé radovali. Na přesný centr si naběhl Janík a hlavičkou zavěsil – 0:1.

Rychlý gól ovlivnil průběh hry. Horní Suchá začala produkovat obrovské množství chyb a mohla být ráda, že nedostala potupnou desítku. Hned další minelu totiž dokázal využít Zoller, který se uvolnil v pokutovém území, brankáři nasadil kličku a pohodlně zasunul míč do prázdné brány – 0:2.

I další roh, tentokrát ve 25. minutě skončil brankou. V domácím pokutovém území vznikla „trma – vrma“, v níž se nejlépe orientoval Zielonka a zvyšoval již na – 0:3.

Neuběhly ani dvě minuty, a Milosavljev našel přízemní přihrávkou Zollera. A ten z hranice vápna počtvrté napnul síť za zdeptaným domácím gólmanem – 0:4.

Jenže poté přišla na náš tým tradiční slabá chvilka. Přestože jsme si vypracovali i další příležitosti ke skórování, finální fáze byla více než špatná. Navíc ve 35. minutě prošel rohový kop napříč naším pokutovým územím na zadní tyč, kde číhal Beránek, a Horní Suchá se dočkala čestného úspěchu – 1:4.

Najednou se hra juniorky začala bortit jako domeček z karet, čehož domácí využili. Pět minut před poločasovou přestávkou snížili Hornosušané z pokutového kopu na – 2:4.

Naštěstí hřebíček do domácí rakve zabil Milosavljev, jenž v nastaveném čase nádherným lobem vrátil Karviné tříbrankový náskok – 2:5.

Výrazné vítězství potvrdili zelenobílí v závěru zápasu. V rozmezí dvou minut vstřelili dvě branky a domácím jen zbyly oči pro pláč. Nejprve se v 80. minutě nemýlil Kubiena, který postupoval sám na brankáře – 2:6.

A posléze se prosadil prudkou střelou k tyči Wojaczek – 2:7.

Potvrdit výborný vstup do soutěže může naše juniorka již v dalším zápase, kdy na domácím hřišti hostí celek Šenova. Souboj třetího týmu s druhým se odehraje v sobotu 11. září od 16:30 hodin na stadionu Kovony.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo