Generální partner
Světlý režim
21. duben 2013

Rezerva sahala v Morkovicích po výhře, má bod

Tým trenéra Jindřicha Dohnala se konečně bodově chytil. Po úvodních dvou jarních porážkách si přivezl z Morkovic bod za remízu 1:1. Jedinou branku hostů vstřelil v 79. minutě Daniel Koutný.
FC Morkovice
sobota 20.4.2013
1:1
(1:0)

Diváci: 0
MFK Karviná B
Hájek - Skácelík, Hrtánek, Janík, Pavlík - Górniok, Šimák - Koutný, Uher, Zahatlan (56. Lišaník) - Legierski.
Branka Karviné: 79. Koutný
ŽK:
ČK:
Rozhodčí:

Komentář

Karvinský rezervní celek vyběhl do zápasu s několika dorosteneckými hráči. V první půli měl dvě vyložené šance, které ke své smůle neproměnil. Především Pavel Zahatlan, ten šel sám na domácího brankáře. Bohužel neuspěl stejně jako z podobné situace Jakub Legierski. Trest přišel z nenápadné akce. Domácí nakopli balon, hlavičkový souboj sice prohráli, ale karvinským se nepodařilo pokrýt odražený míč a domácí hráč prostřelil brankáře Hájka – 1:0.

V průběhu druhého poločasu se na hřišti objevil poprvé od těžkého zraněný Marek Lišaník, v minulé sezóně kmenový hráč staršího dorostu U19. „Marek byl dlouho mimo hru kvůli utrženému vazu. Vlastně rok nehrál. Celkově hru oživil a jsem rád, že je zpátky u fotbalu,“ uvedl Jindřich Dohnal. K vidění byly pasáže, kdy se hrálo nahoru-dolů. Vyrovnávací gól padl po pěkné kombinační akci a centru z levé strany, který proletěl přes celé pokutové území. Na konci akce byl na zadní tyči osamocený Daniel Koutný, pro kterého již nebyl problém míč uklidit do sítě – 1:1. Obrovskou šanci rozhodnout měl právě uzdravený Lišaník, ale neuspěl.

Trenér Dohnal po zápase bod bral. „Do Morkovic jsme jeli s jasným cílem konečně bodovat. To se podařilo, i když po zápase jsme měli smíšené dojmy, protože se tam dalo vyhrát. Od začátku utkání jsme chtěli hrát kombinačně, ale v už v průběhu první půle jsme od toho upustili. Terén byl podmáčený, tudíž měkčí, což kombinaci moc nenahrávalo. Na druhou stranu hřiště bylo výborně připravené. Za bod jsme rádi a věřím, že tímto se odrazíme dopředu. Kluci už byli z těch porážek nešťastní, určitě je tento výsledek povzbuzením do dalších zápasů,“ řekl.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo