Generální partner
Světlý režim
12. srpen 2022

Nepřesvědčivý výkon za bod, Příbram-Karviná 1:1

Určitě nejhorší výkon v sezóně znamenal první ztrátu. Karvinští u Litavky rychle vedli, ale soupeř postupně přebral iniciativu a zaslouženě po změně stran vyrovnal. Podruhé v úvodních třech kolech se střelecky prosadil Rajmund Mikuš.
FK Viagem Příbram
pátek 12.8.2022
1:1
(0:1)
Na Litavce
Diváci: 648
MFK Karviná
Melichar - Čejka, Fišl, Sakala, Dudl - Čermák, Anih (84. Volřínek), Musil (78. Švestka), Petrák - Osmančík (78. Novotný), Hájek (84. Vott).
Ciupa - A. Krčík (46. Cienciala), D. Krčík, Žídek, Zedníček - Boháč (71. Šindelář), Soukeník (86. Nešický) - Mikuš (76. Clement), Durosinmi, Rezek (46. Bartl) - Papadopulos.
Branky: 57. Osmančík - 2. Mikuš
ŽK: Musil, Anih, Čejka - Zedníček
Rozhodčí: Všetečka – Leška, Matoušek

Komentář

Trenéři udělali v základní sestavě několik změn – od začátku hráli Durosinmi, Zedníček, Boháč a Rezek. Na lavičce zůstali Nešický, Rolinek a Cienciala, v trestu byl Málek. Nová barevná kombinace přinesla hráčům MFK štěstí hned po dvou minutách, kdy kapitán Michal Papadopulos nabídl zakončení rozběhnutému Rajmundu Mikušovi a ten před gólmanem Melicharem nezaváhal.

V dalších minutách Příbram přidala a minimálně dva perfektní zákroky musel vytasit brankář Ciupa, kterého potkala i nepříjemnost, když se ve vzduchu ošklivě srazil se spoluhráčem Sebastianem Boháčem. Naštěstí po krátkém ošetření „zlatými ručičkami“ maséra Davida Ledviny byli oba v pořádku a pokračovali v zápase.

Hosté ze Slezska nehráli dobře, nedařilo se jim a měli s domácím týmem překvapivě problémy. Poločas však skončil vítězstvím. Do druhé půle udělal kouč Hejdušek dvě změny. Jenže obraz hry se příliš nezměnil. Karvinští nebyli schopní se dostat do pořádné akce, kombinace a ohrozit domácího gólmana Melichara.

Naopak domácí krátce před hodinou hry asi zaslouženě vyrovnali díky Pavlu Osmančíkovi. Ten využil přihrávku do běhu od svého spoluhráče a z pravé strany překonal Ciupu. Že by fanoušci na stadionu sledovali strhující zápas plný šancí? To vůbec ne. Zajímavých akcí i šancí bylo jako šafránu. Navíc poslední dvacetiminutovka byla rozkouskována mnoha střídáními na obou stranách.

Po závěrečném hvizdu byli spokojenější hosté, přestože jim utkání nevyšlo podle představ, tak si domů odvezli jeden bod a dohromady jich po třech kolech mají na svém kontě už sedm.


Ohlasy trenérů

Hostující trenér Tomáš Hejdušek: „Nejsem vůbec spokojený. Pozitivní je pouze získaný bod do tabulky. Rychle jdeme do vedení a místo, aby nás bylo plné hřiště, tak jsme se nepochopitelně stáhli a přestali hrát. Našim fanouškům, kteří za námi přijeli takovou dálku, bych se chtěl za takový výkon omluvit.“

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo