Generální partner
Světlý režim
24. duben 2017

Jan Hošek: Od bodového zisku jsme nebyli daleko

Objevil se ve dvou šancích, ale své výškové parametry v gól nezužitkoval. Jan Hošek se vrátil do Teplic, kde chtěl společně s celým týmem přetrhnout nepříznivou sérii výsledků - nepodařilo se.
Také v Teplicích jste vyšli bodově naprázdno, přesto výkon z druhé půle snesl nějaké měřítko, že ano?
Ale jo, ve druhé půli to bylo celkem dobré. Jenže co z toho, když zase nemáme ani bod. Nějaké šance tam byly. Sám jsem tam měl dvě hlavičky zblízka během asi minuty. Prvně jsem před sebou někoho trefil, jinak by míč šel do brány. U druhé příležitosti jsem předskočil brankáře Grigara, ale ten míč mi nedopadl na hlavu ideálně.

Hrozili jste převážně ze vzduchu. Byl to záměr?
To bych ani neřekl, spíš to vyplynulo ze hry. Ale je pravda, že centrů tam bylo celkem dost.

Ovšem ze vzduchu hrozili i domácí, nakonec jeden centr zužitkoval v úvodu zápasu Hora, což je k jeho nevysoké postavě trochu k vzteku, ne? Nakonec se totiž tato branka ukázala jako vítězná. Kde se stala hlavní chyba?
Těch chybiček se tam sešlo víc. Ale každopádně přišel Horovi velmi dobrý balón na hlavu a možná i s trochou štěstí zamířil úplně přesně.




Teplicím se v poslední době opravdu daří. Přesto, hratelný soupeř to byl, souhlasíte?
Jednoznačně. Myslím si, že jsme tady nebyli daleko od bodů. Ale hrát se dá přeci s každým, to jsme si ověřili v zápasech se Slavií i Plzní. 

Jak jste se těšil do Teplic, odkud jste do Karviné minulou zimu zamířil?
Nějak extra jsem to neprožíval, vždyť už tady jsem nějaký čas. Jasně, bylo fajn se pozdravit s hráči, s kterými jsem tam hrál. Ale bral jsem to jako každý jiný zápas.

Po třech týdnech se v neděli konečně představíte zase doma. Hostíte Hradec Králové, proti kterému umíte. V posledních dvou zápasech jste ho porazili. Můžete to hrát nějakou roli?
Možná to můžou mít v hlavě, že jsme obou předchozích duelech vyhráli zrovna u nich. Ale je jedno, s kým hrajeme, my prostě doma potřebujeme vydolovat tři body. Když navážeme na druhý poločas z Teplic, tak by to mohlo klapnout. Doma jsme dost silní. 
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo