Generální partner
Světlý režim
10. únor 2012

Fanoušků si vážíme, jsou naší chloubou, uvědomuje si předseda Wolf

Snížené ceny permanentek i vstupného jsou odměnou pro karvinské příznivce za jejich věrnost a neutuchající podporu během domácích utkání na Městském stadionu.

Ceny permanentek i vstupného doznaly pro jarní část druhé ligy výrazných slev. Půlroční permanentku na tribunu zakoupíte za 250 Kč, na stání dokonce za 150 Kč. Za vstupenku na tribunu zaplatíte 50 Kč, lístek na stání je ve výši 30 Kč. Důchodci mají vstupenku na stání za 20 Kč.

Zěny a děti do 15 let mají vstupné na stání zdarma. Pracovníkům OKD bude po předložení zaměstnaneckého průkazu poskytnuta sleva 50% na vstupné na stání.

Fotbal je pro fanoušky, tímto heslem se náš klub řídí. "Fanoušků Karviné si vážíme, jsou naší chloubou. Tímto krokem je chceme přilákat na stadion v hojném počtu. Je nám jasné, že návštěvnost není pouze o vstupném, ale především o předvedené hře našich hráčů a samozřejmě o výsledcích," prohlásil předseda MFK OKD Karviná Jan Wolf.

K vyšší domácí návštěvnosti by mohl přispět i nedělní termín mistrovských utkání. "Karviná je městem, kde se v sobotu většinou nakupuje nebo pracuje na zahrádkách. Nedělním termínem chceme zároveň vyjít vstříc okolním fotbalovým klubům, které vesměs hrají domácí zápasy v sobotu odpoledne a svým způsobem si zbytečně konkurujeme," objasňuje Jan Wolf.

Atraktivním ofenzivním fotbalem podpořeným výsledky chce Karviná nadále bavit Městský stadion. Průběžné čtvrté místo v tabulce a druhá nejlepší ofenzíva v soutěži jsou pro klub dobrou vizitkou před jarními boji.

Bavit domácí publikum svými výjimečnými fotbalovými schopnostmi je v silách legionáře Admira Vladaviće, velké zimní posily Karviné. "Admir je velice kvalitní hráč. Pokud se sžije s mužstvem a bude zdravotně v pořádku, zcela jistě bude velkou posilou a zároveň tahákem pro karvinské fanoušky," míní předseda Městského fotbalového klubu.

"Dodatečně bych chtěl poděkovat naším karvinským fanouškům za návštěvy v podzimní části soutěže. Jsme rádi, že v tak hojnem počtu navštěvují naše domácí utkání, v rámci druhé ligy máme jedny z největších návštěv. Pevně věřím, že si najdou cestu na stadion i v jarní části a pomůžou nám v těžkých druholigových bojích. Budeme je potřebovat," vysekl poklonu fanouškům Karviné předseda Jan Wolf.

Permanentky pro jarní část sezóny jsou k dostání na sekretariátu Městského stadionu v Karviné - Ráji. Fanoušci si budou moct zakoupit permanentky na stání také na Sportbaru a Bowling baru na Kovoně.

Úřední hodiny na sekretariátu:

Pondělí - Středa od 08.00 - 16.30

Čtvrtek od 07.00 - 14.30

Pátek od 07.00 - 16.30



Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo