Generální partner
Světlý režim
19. červen 2009

Karviná jedná se Skalbou, říká Petr Mašlej

Za deset dní vyběhnou fotbalisté k prvnímu tréninku. A v zákulisí se horečně jedná o tom, kdo posílí tým. Na informace o konkrétních jménech si budou muset fanoušci karvinské kopané ještě nějaký čas počkat.

Novým trenérem Frýdku – Místku se stal bývalý hráč Sigmy Olomouc Oldřich Machala, který ve funkci nahradil Vladimíra Skalbu. A právě o Skalbovi se spekuluje, že by měl přijít do týmu MFK OKD Karviná na post asistenta trenéra.

„S panem Skalbou vedeme jednání. Zatím ale s ním nemáme podepsanou smlouvu“, říká sportovní manager Petr Mašlej.

Vladimír Skalba patří mezi zkušené trenéry. Trenérskou premiéru zažil na lavičce juniorky Baníku Ostrava, kde nakonec strávil pět let. Po odchodu z Baníku se upsal Viktorii Žižkov, kterou nakonec dovedl do první ligy. Další jeho kroky vedly do SFC Opava, kde působil ve funkci šéftrenéra mládeže. Poslední štací byl již zmiňovaný Frýdek – Místek.

Každého jistě zajímá posílení kádru. „Jediné co mohu prozatím prozradit, že hledáme hráče z okolí i ze zahraničí. Na zkoušku přijdou dva Srbové (záložník a stoper). Na Slovensku máme vytipované další dva hráče – jednoho brankáře a obránce. Až přijde ten správný čas, zveřejníme jejich jména,“ uzavírá sportovní manager Petr Mašlej.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo