Generální partner
Světlý režim
20. leden 2013

U17 podlehla Baníku a v MVM dál nepostoupí

Tým U17 čtvrté místo z loňského ročníku Memoriálu Vlastislava Marečka neobhájí. Rozhodla o tom porážka na vlastním hřišti proti vrstevníkům z Ostravy 0:2. Šestnáctka stejnému soupeři podlehla 1:5.

Kromě těchto dvou utkání mladších dorostenců, sehrál svůj první zápas v kalendářním roce také starší dorost U19. Svěřenci Petra Gibaly zdolali Hlučín na Kovoně 3:1.

U19

MFK OKD Karviná U19 - FC Hlučín U19 3:1 (2:1)

Branky Karviné: 2. Fulnek, 12. Procházka, 66. Kurušta.

Sestava Karviné: Pecha (46. Dočekal) - Káňa, Cienciala, Kloda (46. Badura), Berešík - Fulnek, Šimák (46. Roman), Siekiera, Procházka (46. Hanzel) - Uher (46. Ryšavý), Legierski (46. Kurušta).

Trenér Petr Gibala: „V prvním přípravném utkání jsme soupeře dokázali přestřílet a gólově se prosadit."

U17

MFK OKD Karviná U17 - FC Baník Ostrava U17 0:2 (0:0)

Sestava Karviné: Novák - Szkuta (41. Jadamík), Kurz, Leibl, Ceremuga (41. Malík) - Putyera, Duda, Kalous, Puchel - Puškáč (41. Koziol) - Moskál.

Trenér Miroslav Štěpánek: „První utkání v novém roce jsme na velmi těžkém terénu s kvalitním soupeřem zvládli velmi dobře. Škoda, že kluci v průběhu utkání neproměnili vyložené šance (Moskál, Malík, Koziol). Naopak soupeř vytěžil s minima maximum. Hráči zaslouží pochvalu za odvedený výkon v náročných podmínkách.“

U16

MFK OKD Karviná U16 - FC Baník Ostrava U16 1:5 (0:4)

Branka Karviné: 73. Karkoschka

Sestava Karviné: Ciupa (41. Mušec) - Kolek (41. Michalisko), Ženíšek, Pavlík (41. Stallmach), Lichtblau (41. Budina) - Kubiena (41. Karkoschka), Seidler, Pavelka, Řapek - Blanik - Egri.

Trenér Roman West: „První poločas vyšel jednoznačně pro hosty z Ostravy. Byli rychlejší, více drželi míč v kombinaci. Baník se také na velice těžkém terénu lépe pohyboval, nám to dělalo především do obranné fáze značné problémy. Zlom v utkání přišel okolo pětadvacáté minuty, kdy jsme inkasovali po zbytečných chybách rychle tři branky. Ve druhém poločase jsme hru vyrovnali a v jejich určitých fázích byli i lepším týmem. Celkově nás zradila produktivita. Vytvořili jsme si sedm brankových šancí a devět vystřelili na bránu stejně jako Baník. Proměnili jsme však jedinou příležitost po akci dvou nejlepších hráčů na hřišti Řapka s Karkoschkou. Druhý poločas byl z naší strany lepší než první, ale to už byl zápas více méně rozhodnut.“

Fotografie ze zápasu staršího dorostu U19









Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo