Generální partner
Světlý režim
7. říjen 2009

Všichni na Brno.

Utkání roku. Tak by se dalo nazvat střetnutí s prvoligovým 1. FC Brnem. A každý milovník fotbalu by neměl na tomto střetnutí chybět.

Ve čtvrtek v 16 hodin se na Městském stadionu v Karviné – Ráji odehraje střetnutí 3. kola Ondrášovky cupu mezi MFK OKD Karviná a 1. FC Brno. Vítěz tohoto střetnutí narazí na postupujícího z duelu Karlovy Vary / Slavia Praha.

Hráči si půjdou utkání užít a pokusí se potrápit favorita. Všichni jsou připraveni odvést na hřišti maximum a věří, že Brno je k poražení.

„Každý soupeř je k poražení. Tedy i Brno“, je si vědom lodivod Karviné Leoš Kalvoda.

„Brno patří k našim špičkovým klubům. Umí hrát pohledný fotbal a ne náhodou se pohybuje v první polovině tabulky jen dva body za třetí Spartou Praha. My se jich nesmíme bát. V tomto souboji nemáme co ztratit. Chceme hrát pohledný fotbal a potěšit oko diváka. A jestli by se nám povedlo postoupit, tak by to bylo skvělé. Čekala by nás Slavia a to by byl bonbónek pro diváky,“ říká druhý nejlepší střelec MFK OKD Karviná Vladimír Mišinský.

Brno bude v tomto zápase papírovým favoritem. Ale karvinští se dopředu nevzdávají a chtějí přes prvoligového účastníka postoupit. „Bude to hodně náročný zápas. Ale když se budeme soustředit jenom sami na sebe a vydáme ze sebe na hřišti maximum, tak by Brno nemuselo být konečnou stanicí,“ myslí si Vlado Milosavljev.

A jak vidí Karvinou náš soupeř? „Určitě nás nečeká lehký zápas. Hru soupeře máme nastudovanou a víme, že má na podzim velice slušnou formu. Vítěz tohoto duelu se navíc s největší pravděpodobností střetne se Slavií, a to je určitě pro Karvinou také velká motivace,“ uvedl pro klubový web Brna trenér Miroslav Beránek.

„V poháru chceme uspět, a proto nastoupíme v nejsilnější možné sestavě. Samozřejmě bez Marečka s Rabušicem, kteří hráli ještě v úterý na mistrovství světa dvacítek, a také bez lehce zraněných Jílka s Dalmem,“ prozradil pro webové stránky Brna kouč Miroslav Beránek.

Důležitou informaci máme pro fanoušky Brna. Dbejte pokynů policie a bezpečnostní služby, která vás nasměřuje do sektoru hostů. Vstup do zóny pro fanoušky Brna bude z ulice Bažantnice (viz mapa)), vchodem pro fanoušky (viz plánek).



Prosíme všechny fanoušky, aby se dostavili na utkání v předstihu. Zápas je zařazen mezi riziková utkání a před vstupem na stadion budou probíhat kontroly. Vstup do ochozů nebude povolen podnapilým osobám a je také přísný zákaz vnášení pyrotechniky do areálu stadionu.

Věříme, že zápas proběhne bez incidentů a celé republice ukážeme, že máme skvělé obecenstvo, které chodí na zápasy v hojném počtu.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo