Generální partner
Světlý režim
2. září 2015

Jasné výhry mladších žáků v Hlučíně

Mladší žáci pokračují v jasných výhrách - o víkendu vyučovali v v Hlučíně. Naopak ti starší se podruhé během deseti dnů utkali se s olomouckou Sigmou a tentokrát kromě nula bodů nevstřelili ani gól.
U15

SK Sigma Olomouc U15 – MFK OKD Karviná U15 2:0 (0:0)
Trenér Aleš Hujík: „Sigma potvrdila svou kvalitu a zaslouženě zvítězila. Kluky lze pochválit za bojovný výkon, který byl oproti předchozím utkáním o level výše. Při troše štěstí jsme mohli přivézt i bod. Snad už kluci pochopili, že fotbal je i o pohybu, důrazu a zodpovědnosti. Za těchto předpokladů lze hrát i se soupeřem zvučného jména, jakým Sigma bezesporu je."

U14

SK Sigma Olomouc U14 – MFK OKD Karviná U14 4:0 (0:0)
Sestava Karviné: Drobek - Volný, Dawid, Stuchlík, Špirko (50. Gredka) - Adamus (50. Michailidis V.), Goj (50. Valoch), Rychtařík (40. Palička), Popov - Přichystal, (45. Luka), Golasowski.
Trenér Zbyšek Gazda: „Můžu říct, že toto utkání, i když jsme jich ještě neodehráli dostatek, bylo nejlepší. Do 55. minuty jsme drželi  výsledkově i herně se soupeřem rovinu. Díky výkonu brankáře Martina Siudy, který chytal poprvé za náš tým a výkonu ostatních, jsme sahali po úspěchu. Bohužel jsme soupeře pustili do vedení po chybě při rozehrávce. To si Olomouc pohlídala a v posledních minutách přidala další tři branky. Za předvedený výkon pochvala všem." 

U13

FC Hlučín U13 – MFK OKD Karviná U13 1:17 (1:5)
Branky Karviné: Jurásek 7, Rohal 4, Jurčák 3, Molitorisz 2, Pindur 1
Sestava Karviné, I.sestava: Kolář - Kanclerz, Szczygiel, Ondračka (Kvapil) - Pindur, Volný, Rohal - Jurásek. II.sestava: Bogár - Koudela, Fukala, Krajčík (Szkuta) - Malina, Jurčák (Klváček), Motyčka - Molitorisz.
Trenér Daniel Osička: „Chlapcům jsme slibovali, že si již v tak teplém počasí, jako ve Valašském Meziříčí nezahrají, ale člověk míní a příroda mění. V tropickém počasí s námi domácí drželi krok pouze v prvním poločase, který dokonce v jednom miniutkání vyhráli. To se nám nedařilo střelecky na naopak jsme inkasovali ze zbytečného pokutového kopu. Jinak herně to bylo z naší strany celkem povedené utkání, jen škoda některých nevyužitých brankových příležitostí." 

U12

FC Hlučín U12 – MFK OKD Karviná U12 2:10 (1:2)
Branky Karviné: Bárta 4, Wiechec, Pomykacz, Holub R., Holub J., Kaleta a Kovařík po 1

St. žáci B

MFK OKD Karviná st. žáci B – TJ Slovan Horní Žukov 4:0 (3:0)
Branky: 12. Michalidis N., 29. Szurz, 34. Václavík, 65. Brabec

ml. žáci B

MFK OKD Karviná st. žáci B – TJ Slovan Horní Žukov 5:1 (1:0)
Branky Karviné: 22., 41. a 54. Mrázek, 37. a 57. Novotný
Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo