Generální partner
Světlý režim
20. listopad 2009

Karviná porazila v přípravě Górnik Zabrze 3:1.

Úderem pravého poledne zahájil rozhodčí přípravné utkání mezi domácím MFK OKD Karviná a polským druholigovým celkem Górnik Zabrze. Karvinští svého soupeře dokázali přehrát a radovali se tak z výhry 3:1.

Domácí celek se pustil do svého soupeře zhurta. V páté minutě se po centru do vápna dostal k míči Pontus a pohotovou střelou z voleje prověřil gólmana hostí.

O tři minuty později se znova prosazoval Pontus, ale obrana jeho pokus zblokovala.

Desátá minuta přinesla nádherný gól. Po přiklepnutí se opřel do míče Knötig a od břevna se balón odrazil za brankovou čáru – 1:0.

V 18. minutě si na centr pohotově naběhl Pontus a hlavou přehodil Skorupského – 2:0.

Pět minut nato využil zaváhání karvinské obrany Trznadel, ale jeho lob z hranice jedenácti metrů minul o chlup Kučerovu svatyni.

Sedm minut před poločasovou přestávkou si zaběhl za hostující zadáky Pontus, nicméně jeho pokus o přehození brankáře skončil neúspěšně.

Hráči Górniku se mohli radovat z gólu ve 41. minutě. Trznadel se zavěsil do vzduchu a jeho hlavičkový pokus k pravé tyči Kučerovy brány znamenal snížení stavu – 2:1.

V 53. minutě ošálil zadáky Górniku Látal a technickou střelou k tyči vrátil karvinským dvougólový náskok – 3:1.

Hned vzápětí podržel karvinské Kafka, který předvedl fantastický zákrok na brankové čáře, kde lapil hlavičku Pitry.

Čtvrt hodiny před konečným hvizdem zakroutil Jursa přímý volný kop pod břevno a Gala v brance hostí měl co dělat, aby míč vytěsnil na rohový kop. Po jeho rozehrání se k zakončení dostal Látal, ale jeho ráně chyběly milimetry.

Karviná v pohledném zápase zaslouženě porazila Górnik Zabrze 3:1.

MFK OKD Karviná (1. poločas): Kučera – Čeman, Tomáš, Král, Novák – Diviš, Knötig, Škuta, Tchami – Medjedovic, Pontus

MFK OKD Karviná (2. poločas): Kafka – Jursa, Tomáš, Král, Janík – Reichl, Knötig, Setlak, Tchami – Látal, Pontus

Górnik Zabrze (1. poločas): Skorupski - Gancarczyk, Krotofil, Szymura, Marciniak - Bonin, Danch, Furczyk, Janik - Pitry, Trznadel

Górnik Zabrze (2. poločas): Gala - Kulig, Strąk, Szymura (69´ Krotofil), Magiera - Janik (69´ Gancarczyk), Danch, Przybylski, Gajewski - Pitry, Trznadel (69´ Furczyk).

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo