Generální partner
Světlý režim
24. květen 2010

Hráči už nemohli a remizovali

Druholigový fotbalový duel Karviné se Sokolovem přinesl v neděli dost gólových šancí a výsledek 2:2. Domácí přišli o výhru v 90. minutě, když si dlouho koledovali o vyrovnání.

MFK OKD Karviná – Baník Sokolov 2:2 (1:0)

Karvinští fotbalisté nenapravili zaváhání z Vítkovic a v okleštěné sestavě remizovali doma se Sokolovem, když soupeř vyrovnal v poslední minutě.

Domácí měli na těžkém terénu míč častěji na kopačkách, což ovšem platilo pouze pro první poločas. V tom druhém ovládli hru hosté ze Sokolova, kteří si vytvořili dostatek šancí k tomu, aby výsledek minimálně zremizovali.

„Je to divné, ale nemáme fyzičku. Hráči jsou unavení, každý zápas se mi hlásí ve druhém poločase šest hráčů o vystřídání,“ kabonil čelo trenér Karviné Jiří Balcárek.

Jeho svěřenci přitom začali dobře. Sokolov pustili do jediné šance, když brankář Kučera zasahoval na brankové čáře proti střele Mliky.

Jinak drželi balon domácí, kteří si vytvořili těsný náskok po střele svého nejaktivnějšího hráče Milosavljeva.

Druhá půle byla v režii Sokolova, který se sympaticky nevzdal ani poté, co dobře hrající Štajer zkušeně proměnil svůj nájezd na brankáře.

„Po změně stran jsme měli převahu i tlak, ze kterého jsme zaslouženě vyrovnali. Měl jsem takový dojem, že domácím dochází síly, čehož jsme využili. Jinak si myslím, že na tak těžkém terénu viděli diváci hodně zajímavý fotbal s šancemi na obou stranách. Určitě to nebyl špatný výkon ani na jedné straně,“ mínil po zápase trenér Západočechů Stanislav Purkart.

Domácí kouč Balcárek si posteskl, že již poněkolikáté utekla jeho svěřencům výhra v závěrečných minutách. „Těch posledních dvacet minut nezvládáme. Je to dáno částečně kondicí, ale i tím, že nemáme v kádru typologicky vhodné hráče na ubránění výsledku, tím myslím například vysoké borce při standardkách. Proti výkonu hráčů zase tak moc říct nemůžu, bojovali a dřeli, ale prostě v závěrech zápasů nestačíme,“ konstatoval Balcárek.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo