Generální partner
Světlý režim
23. září 2018

Bojan byl výborný! Uklidnil nás, chválil Moravec

Prvního gólu v roli otce se dočkal Jan Moravec. Ve 197. ligovém duelu zaznamenal osmý gól. Svou trefou pod břevno pojistil sobotní vítězství nad Příbramí 4:1, které režíroval záložník Bojan Letić a těžil z toho právě také do individuálních statistik Moravec.

Poslední ligovou trefu v dresu MFK si připsal proti Mladé Boleslavi 13. srpna 2017 v 86. minutě. Na další čekal přes rok a dočkal se opět v 86. minutě, ovšem proti Příbrami. „Museli jsme bezpodmínečně bodovat a mám radost, že jsem k tomu přispěl gólem. Obešel jsem obránce a mířil nahoru, chtěl jsem to uklidit co nejvýš, protože už jsem byl blízko před brankářem,“ popisoval třicetiletý fotbalista.  

Shodou okolností trenér Příbrami Josef Csaplár s oblibou tvrdí, že vedení 2:0 v poločase je to nejhorší. Na Městském stadionu v Karviné-Ráji to dokumentoval po minutě druhé půle Ruslan Mingazov, který okamžitě snížil. „O přestávce jsme si říkali, že toto vedení je ošemetné a nesmíme nic podcenit. A vidíte, začne druhá půle a dostaneme gól. Malinko jsme se začali klepat, ale poměrně brzy nám pomohl vlastní gól Příbrami po střele Bojana Letiće. To nás zase uklidnilo,“ usmíval se Jan Moravec.  

Pro bosenského fotbalistu měl Moravec po zápase jen slova chvály. „Byl výborný, vlastně zařídil všechny góly. Fantastický výkon,“ vyzdvihl Moravec výkon svého spoluhráče. „Asi to bude mít dost drahé,“ podotkl s úsměvem populární „Zip“ a už měl myšlenky k dalšímu zápasu - v pátek se Karvinští představí v Ďolíčku, což je pro něj stále srdeční záležitost. „Musíme se opět dobře připravit a bodovat tam,“ dodal závěrem.



Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo